Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum

 
Hjelp :: Søk :: Medlemsliste :: Grupper :: Registrer
Profil :: Private meldinger :: Logg inn
Kvikk - en jeger i utvikling

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Gårdshund presentasjon
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
KvikkRegistrert: 08.12.2014
Innlegg: 2

InnleggSkrevet: ma. des. 08, 2014 11:56    Emne: Kvikk - en jeger i utvikling Svar med sitat

Hei!

Mitt navn er Kvikk.
Jeg er en DSG hann, født i juli -13.
Mitt fødenavn er Aridgeocrats Yip You're a Hunk.
Jeg er ca 41cm høy, nærmere 13kg har en HD-B klassifisering.
Til daglig bruker jeg mye tid ute. Jeg bor landlig til og vandrer fritt på eiendommen sammen med min "søster", en sheltie som er like gammel.
Jeg har mange timer i skogen hver eneste uke sammen med matfar. Jeg trives best som skopusser når vi er i ukjent terreng, men enkelte ganger lukter det så godt at jeg bare MÅ ta en tur for å sjekke hva det kan være.
Jeg har sett og møtt mye rart hittil i livet og anser meg selv som en bereist herre med mye livserfaring.
Båtturer, teltturer, jakt og ikke minst bilturer.
Jeg har møtt mange folk og dyr. Andre hunder er veldig moro og jeg liker de aller fleste, kanskje med unntak av en jevngammel staff. Det ble litt for mye styr for meg.
Jeg simpelthen elsker å møte mennesker. Da kan alt annet bare være for jeg MÅ hilse. Det rare er at jeg bare forsøker å ønske de velkommen og da hopper jeg opp for å forsøke å håndhilse, som jo vanlig er, men da blir matfar så merkelig streng. Jaja, har ikke tenkt å slutte med det likevel jeg da, høflig som jeg er.

Jeg lærte i tidlig alder at matfar er sjefen min og matmor er matfars sjef. Dette er i grunnen helt greit ettersom jeg stort sett gjør som jeg vil. Det ordner seg for snille hunder, sies det.
I høst har det vært mye aktivitet i skogen og på fjellet. Jeg fikk en sånn dings for å ha rundt halsen og den er dritmorsom. Den er slik at matfar kan se hvor jeg er til enhver tid og jeg får løpe som en gal etter alle de rare dyra i skogen. Det er ikke så kult å være så langt borte fra matfar, men vet jo det at han venter på meg der jeg så han sist så vi får se, kanskje jeg tar litt lengre turer etterhvert.

Søstersen og jeg har det mye moro sammen. Hun er en plageånd til tider, men siden hun veier bare halvparten så mye som meg så driter jeg i det. Har forsøkt å legge 'a i bakken mange ganger, men hu gir seg ikke så det får bare være.

For en liten stund siden fikk jeg en ny leke. Si hva dere vil, men jeg har verdens kuleste leke!
Matfar kom hjem med et rådyrskinn.
Det er ikke like kult som når jeg møter de i skogen, men ikke langt fra. Hver gang jeg biter og herjer med dette så blir matfar så glad så det har jeg tenkt å fortsette med.

Ellers så lever jeg et bedagelig liv. Jeg trives godt i buret mitt, bedre i bilen og best i senga. Sofan vet jeg ikke så mye om, men den ser ufattelig digg ut. Problemet er at matmor blir gal hvis jeg forsøker å hoppe opp i den. Hun liker egentlig ikke at jeg hopper opp i senga heller, men når det er bare jeg og matfar som er hjemme så har vi en egen seng i kjelleren som vi bruker. Da kan jeg sove i 12-14 timer, uten å røre en muskel.

I fortsettelsen så burde jeg sikkert dra på en utstilling, men matfar er ikke gira på det i det hele tatt. Han har sine sære meninger om dette etter å ha vært med matmor og søsters.
Kanskje det kan være litt mer aktuelt å stille på rasetreff, men vi får se. En ting er i alle fall sikkert, etter alle de raringene som har sett på tennene mine og plukka meg i ørene så skal ikke den biten by på noen problemer.

Hvis dere har spørsmål til meg eller føler at det er noe jeg har glemt å fortelle om så skriver jeg gjerne mer. Very Happy
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Gårdshund presentasjon Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT - 1 timer
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemningersmartDark Style by Smartor
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
 

Søk blant norske bedrifter på io.no