Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum

 
Hjelp :: Søk :: Medlemsliste :: Grupper :: Registrer
Profil :: Private meldinger :: Logg inn
Dagens krumspring

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Generelt gårdshundsnakk
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
simiraRegistrert: 06.09.2006
Innlegg: 2013
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: on. jan. 28, 2009 13:22    Emne: Dagens krumspring Svar med sitat

Hvem sa noe om en mild overgang fra ferie til hverdag?

Odin var så overivrig og oppmerksom da vi gikk ut, at jeg lot ham gå løs langs veien. Jeg gjør det av og til på stille perioder av dagen, når sjansen for å møte på andre hunder er minimal, og det er lite trafikk.
I dag oppdaget derimot Odin en stor skogkatt ganske langt oppi veien, og satte såklart avgårde. Det var ikke aktuelt å kalle ham inn.... han jaget katten oppi et tre, og stod der og bjeffet, til jeg fikk funnet riktig hage og hentet ham. Husets beboere var hjemme, og kom ut på verandaen for å se på. De syntes bare det var morsomt. Razz

Litt lengre opp, på starten av grøntområdet der Odin så godt som alltid går løs, traff vi på en hund jeg så litt lengre ned, en 2 år gammel blandingstispe, som var løs. Jeg slapp Odin, og de hilste og snuste litt sammen, han var ikke videre interessert etter hilsingen. Mens vi stod der kom en husky litt lengre bort i flexibånd, og Odin satte mot den, men stoppet opp, og jeg fikk kalt ham inn! Det vanket såklart masse belønning og ros, og dessverre bånd... men vi krysset de, så det endte med at de hilste i bånd, noe som gikk relativt bra. Det var en guttunge som gikk med den, og den lekte relativt voldsomt med Odin (fortsatt i bånd), så jeg var litt på vakt, men det gikk bra. Etter et par minutter fant gutten det for godt å opplyse meg om at vi måtte passe litt på, for hun hadde løpetid... Shocked Hadde jeg visst det hadde de ikke fått hilse, for å ikke stresse opp Odin sånn. Men, gjort er gjort, og vi tuslet videre.

På slutten av samme grøntområde prøvde jeg å kalle inn Odin litt, men han hadde gått inn i "nese-modus", og enset ikke annet enn alle luktene på bakken. Han hadde vel mye å ta igjen etter en ukes ferie. Så, like ved veien møtte vi en helt herlig tollervalp, også med en guttunge som fører. Den var løs, så jeg droppet å ta inn Odin, og de hilste helt greit. Da den var litt vel oppmerksom mot meg ga Odin beskjed, og knurret litt mot den og la den i bakken for å si fra. Det var ingen fare for slossing, men unødvendig bøllete av Odin, dessverre. Han er nok litt dominant (dette var en hannhund på 6-8 mnd).

Heldigvis oppførte Odin seg relativt pent den siste biten hjem, så det blir middag på ham i dag også. Wink
_________________
Odin - en dansk/svensk gårdshund
http://odin.err.no
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Generelt gårdshundsnakk Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT - 1 timer
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemningersmartDark Style by Smartor
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
 

Søk blant norske bedrifter på io.no