Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum

 
Hjelp :: Søk :: Medlemsliste :: Grupper :: Registrer
Profil :: Private meldinger :: Logg inn
Tilbake til forsiden
Dansk Svensk Gårdshund Forum - Danish Swedish Farmdog Forum - Betingelser du godtar ved registrering

Administratorene og moderatorene i forumet forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg til enhver tid. Du må anerkjenne at alle innlegg i forumet representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administratoren(e), moderatoren(e), vevsjefen(e) og/eller vevredaktøren(e) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egne.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendige, vulgære, injurierende, hatske, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende lovverk. Om du skriver innlegg av denne typen, vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumet, og internettleverandøren din vil bli varslet. IP-adressen alle innleggene ble skrevet fra registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at vevsjefen(e), administratoren(e) og moderatoren(e) på dette forumet har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge ethvert tema når de anser det som nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til noen tredjepart uten din godkjenning, men vevsjefen(e), administratoren(e) og moderatoren(e) kan ikke stilles ansvarlig for hacking o.l. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Dette forumet bruker informasjonskapsler til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Disse kapslene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumet. Diskusjonsforum.no kan bruke din E-post adresse til å sende ut informasjon om våre tjenester, dette gjelder også for våre partnere .

I tilegg til disse retningslinjene er du også pliktig til å sette deg inn i gjeldende retningslinjer som er presantert i en egen kategori på forumet.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslenken under.
smartDark Style by Smartor
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
 

Søk blant norske bedrifter på io.no